...
,

Трапезна маса с живи ръбове “Feri”

3,390.00лв.

Материал: Орех

Покритие: Защитно масло

SKU: 2273 Categories: ,

Изящността на Природните Живи Ръбове: Представяме Ви Маса Feri

Открийте единствената по рода си маса Feri, изработена с изключителна грижа и внимание към детайла. Тази трапезна маса от орехово дърво с живи ръбове обединява природната красота със съвременната елегантност, предоставяйки ви функционалност и стил в едно.

Интродукция

Масата Feri е повече от просто мебел; тя е израз на природната изящност и ръчна изработка. Съчетавайки неповторимите качества на ореховото дърво с живите ръбове и издръжливостта на металната основа, тази маса ще подчертае вашия интериор с неповторим стил.

Природните Живи Ръбове

Ореховото Дърво

Масата Feri е изработена от висококачествено орехово дърво, което предоставя не само красота, но и изключителна здравина. Живите ръбове на плота придават уникален характер и структура на масата, като я правят истинско произведение на изкуство.

Природните Пръстени

Плотът на масата Feri е изработен с грижа и внимание към детайла, което позволява ясно да се виждат пръстените на дървото. Този природен елемент придава на масата уникална текстура и визия, която говори за нейната история и автентичност.

Размери и Вариации

Масата Feri предоставя разнообразие от размери, които да отговарят на вашите нужди и интериорен дизайн. От по-компактните 160 на 90 см до по-големите 280 на 110 см, тази маса може да бъде персонализирана така, че да се вписва перфектно във вашия дом. Височината на масата остава стандартна – 77 см, което я прави идеална за обслужване на храна и напитки.

Защитно Покритие

За да запази своята естествена красота и устойчивост, масата Feri е оборудвана със специално защитно покритие. Това покритие не само предпазва масата от атмосферни влияния, но и придава на дървото топъл и обогатен цвят. Вашата маса ще се радва на дълги години на безупречна визия.

Металната Основа

Основата на масата Feri е изработена от здрав метален профил с черен цвят. Тази основа не само предоставя стабилност, но и допълва съвременния стил на масата, правейки я подходяща за различни интериорни решения.

Завършек

Масата Feri представлява съчетание на естетика и функционалност, което е подходящо за всеки дом. Нейната природна красота и индивидуален характер правят тази маса изключително ценен акцент в интериора. С Feri, вие не само добавяте функционалност към вашия дом, но и внасяте част от природната красота в него. Изберете масата Feri и създайте елегантно пространство, което ще впечатли всички гости и ще ви предостави уют и удоволствие през годините.

Маса с живи ръбове – Feri, представител на природната изящност и модерния стил. Тази орехова трапезна маса не просто декорира вашия дом, а го обогатява с неповторимост и характер.

Размер

Д 160 x Ш 90 x В 77, Д 180 x Ш 90 x В 77, Д 200 x Ш 100 x В 77, Д 220 x Ш 100 x В 77, Д 240 x Ш 100 x В 77, Д 260 x Ш 100 x В 77, Д 280 x Ш 110 x В 77

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Трапезна маса с живи ръбове “Feri””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.