...

ЕПОКСИДНИ СМОЛИ

Купете епоксидна смола сега за всички приложения. Без значение дали за маси от епоксидна смола, бижута или друго, винаги получавате перфектната смола за Вас от Vision VIP Art, официален представител на Suffix за България, Румъния и Австрия. Изберете правилния продукт за вашия проект от нашите категории епоксидни смоли:

Епоксидни смоли за изкуства, занаяти и отливки до 1 см

Изкуство от смола, бижута, куполи, подложки, малки калъпи, отливки и др.

Епоксидни смоли за изкуства, занаяти и отливки до 3 см

Изкуство от смола, бижута, куполи, подложки, малки калъпи, отливки и др.

Епоксидни смоли за маси, подове и др. до 7 см

Mаси, подове, лампи, проекти с високи формовани и лети части и др.

Нашите обещания

Втвърдяване без мехурчета

Нашите смоли са специално формулирани, така че всички въздушни мехурчета, които могат да се появят по време на смесване и изливане, изчезват сами.

Произведена в Турция

Ние се съобразяваме с най-високите стандарти за качество и винаги се стремим към повече, като непрекъснато подобряваме нашите съществуващи продукти.

100% безопасна за здравето

Нашите смоли са напълно нетоксични според Турския хранителен кодекс и не са опасни за здравето, не съдържат разтворители и според формулата, не съдържат сулфати като Бисфенол А, които са вредни за здравето.

Често Задавани Въпроси

Какво е епоксидна смола?

Епоксидната смола е течност, която се втвърдява след смесване на смола и втвърдител. Може да се боядисва и оформя във всяка възможна форма. Различните видове епоксидни смоли имат различна максимална височина на изливане и съдържат различни добавки.

Какво мога да използвам за полиране на епоксидна смола?

Най-добрият начин за полиране на епоксидна смола е да използвате специален лак който съдържа ултра фини абразивни частици, които придават блясък на повърхността.

Кога епоксидната смола прегрява?

Ако превишите максималната височина на изливане на отливка, възниква химическа реакция, при която смолата прегрява. Това води до кратери и неравни повърхности. Смолата също може да се напука. Ето защо при всички обстоятелства трябва да избягвате превишаването на максималната височина на изливане.

Може ли епоксидната смола да се шлайфа?

След като смолата е напълно втвърдена, може да се шкури с електрическа шлифовъчна машина, за да я оформите.

Опасна ли е епоксидната смола?

В течно състояние смолата не трябва да влиза в контакт с кожата или очите и винаги трябва да се пази от деца и домашни любимци. След пълно втвърдяване материалът не е опасен за здравето.

С какво мога да смесвам епоксидната смола?

За да смесите заедно смола и втвърдител, най-добре е да използвате бъркалка, която е плоска от двете страни. Това ще ви позволи да достигнете материала, който потъва на дъното или залепва отстрани на каната за смесване.

Кога епоксидната смола пожълтява?

Продуктите, формулирани без добавяне на UV стабилизатори, ще почнат пожълтяват с времето.

Защо епоксидната смола не се втвърдява?

Ако течната смола не се втвърди, това може да има няколко причини. Основно това се дължи на неправилно съотношение при смесване. Материалът не се втвърдява, ако няма или е недостатъчно кръстосаното свързване между молекулите на смолата и амините на втвърдителя. Смесването може също да се провали, ако влажността на въздуха е твърде висока или ако материалът е замърсен с други вещества.

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.