...
,

Маса от епоксидна смола “Синя лагуна”

3,990.00лв.

Размери: Д 144 x Ш 84 x В 75 cm

Материал: Дъб

Забележка: Всяка маса “Синя лагуна” е ръчно изработена и уникална. Външният вид на дървесните стволове и модела на смола може да варира от маса до маса, което прави вашата наистина единствена по рода си.

Маса от епоксидна смола „Синя лагуна“: Открийте спокойната красота

Представете си мебел, която не само добавя функционалност към вашето пространство, но и внася докосване на спокойствието на природата на закрито. Представяме ви нашата епоксидна речна маса „Blue Lagoon“, зашеметяващо творение, което съчетава безпроблемно органичната топлина на масивното дъбово дърво с успокояващата привлекателност на океанско синя смола. Нека се потопим в детайлите на този шедьовър, който ще преобрази вашето жизнено пространство.

Поглед към красотата на природата:

Масата “Синя лагуна” е повече от просто обзавеждане; това е произведение на изкуството, което улавя същността на естествения свят. Изработена от масивно дъбово дърво, всяка маса може да се похвали с уникален зърнест модел, който разказва историята на растежа на дървото. Докато прокарвате пръсти по повърхността, можете да усетите текстурата на дървото и да проследите сложните дървесни пръстени, доказателство за историята на дървото и трайната здравина.

Спокойната елегантност на Морското синьо:

Това, което отличава масата “Синя лагуна” е нейната спираща дъха океанско синя смола. Тази смола тече през центъра на дървената плоча, създавайки хипнотизиращ дизайн, подобен на река. Полупрозрачната природа на смолата ви позволява да надникнете в нейните дълбини, предлагайки поглед към водния свят отдолу. Успокояващият син нюанс добавя нотка на спокойствие към заобикалящата ви среда, което го прави идеално допълнение към всяка стая.

Размери, подходящи за вашето пространство:

Ние разбираме, че всяко пространство е уникално и затова маса от епоксидна смола се предлага в различни размери. Независимо дали имате нужда от компактна масичка за кафе или голяма маса за хранене, ние имаме опции, които могат да задоволят вашите нужди. Нашите размери варират от малки до много големи, гарантирайки, че ще намерите идеалното решение за вашия дом.

Метални крака за стабилност и стил:

Масата “Blue Lagoon” се опира на елегантни метални крака във вечен черен цвят. Тези крака не само осигуряват отлична стабилност, но и допълват цялостния дизайн на масата. Комбинацията от масивна дъбова дървесина, океанско синя смола и черни метални крака създава удивителен контраст, който добавя нотка модерна изтънченост към вашия декор.

Ръчно изработени с прецизност:

Изработена от квалифицирани занаятчии, всяка маса “Синя лагуна” преминава през щателен процес, който включва подбор на най-доброто дъбово дърво, изливане на смолата с прецизност и завършване на масата до съвършенство. Нашият ангажимент към качеството гарантира, че получавате мебел, която е не само красива, но и създадена да издържи.

Прегърнете изживяването „Синята лагуна“:

Внасянето на тази маса от епоксидна смола „Синя лагуна“ във вашия дом означава да възприемете усещане за спокойствие, връзка с природата и нотка на артистичен усет. Това е начало на разговор, място за събиране и произведение на изкуството, което ще издържи изпитанието на времето.

Издигнете жизненото си пространство със спокойната красота на епоксидната речна маса „Синя лагуна“. Свържете се с нас днес, за да изберете размера, който отговаря на вашето пространство и оставете този шедьовър да се превърне в центъра на вашия дом.

Изживейте спокойствието на природата – „Синята лагуна“ ви очаква.

Забележка: Всяка маса “Синя лагуна” е ръчно изработена и уникална. Външният вид на дървесните зърна и модела на смола може да варира от маса до маса, което прави вашата наистина единствена по рода си.

Размер

Д 120 x Ш 85 x В 75, Д 145 x Ш 85 x В 75, Д 180 x Ш 90 x В 75, Д 200 x Ш 100 x В 75, Д 220 x Ш 105 x В 75, Д 240 x Ш 110 x В 75

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Маса от епоксидна смола “Синя лагуна””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.