...

Дървен стол “Breezy Backyard”

1,100.00лв.

Material: Teak wood

Size: L 49 x W 42-58 x H 97 cm

SKU: 2177 Category:
Изпитайте комфорт и елегантност с дървен стол “Breezy Backyard

Представяме ви олицетворение на релаксация и изтънченост – дървеният стол Breezy Backyard. Изработен с прецизно внимание към детайла, този фотьойл предлага не просто място за сядане, а изживяване, което съчетава комфорт, артистичност и спокойствието на вашето убежище на открито.

Сложен дизайн, върховен комфорт:

Отличителната черта на това кресло се крие в пленителните му ръце, които са майсторски усукани, добавяйки нотка визуална интрига. Задната страна на седалката е внимателно проектирана, за да осигури плътна прегръдка, докато предната част се разширява грациозно, което ви позволява да се настаните с лекота и комфорт. Тази хармонична комбинация от форма и функция гарантира, че всеки момент, прекаран в стола, е наслада.

Вечна майсторска изработка от тиково дърво:

Изработен от тиково дърво, известен със своята издръжливост и естествена красота, дървеният стол Breezy Backyard е създаден да издържи изпитанието на времето, като същевременно запази своята елегантност. Яркият нюанс на покритието на стола добавя нотка жизненост към вашето външно пространство, като без усилие подобрява естетическата привлекателност на вашия оазис в задния двор.

Перфектни размери за вашия комфорт:

С размери от 49 см дължина, 42 до 58 см ширина и 97 см височина, това кресло предлага универсално решение за сядане за различни пространства. Независимо дали се наслаждавате на спокоен следобед във вашия вътрешен двор или се отпуснете в градината си, размерите на стола гарантират комфорт и стил.

Естетичен баланс и визуална привлекателност:

Интригуващият дизайн на креслото, от усуканите рамена до грациозно разширяващата се предна част, постига хармоничен баланс между естетика и практичност. Неговата уникална форма се превръща във фокусна точка във вашия двор, добавяйки елемент на артистичност към външния ви декор.

Отпуснете се в елегантност:

С дървения стол Breezy Backyard вашите моменти на открито са издигнати до нови висоти на комфорт и изтънченост. Независимо дали отпивате сутрешното си кафе, четете книга или просто се потапяте в гледките и звуците на природата, това кресло ви гарантира, че го правите със стил.

Подобрете вашето уединение на открито с нотка класа и лукс. Дървеният стол Breezy Backyard ви кани да изпитате радостта от релаксацията в седалка, която е проектирана да ви обгърне едновременно с елегантност и комфорт.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Дървен стол “Breezy Backyard””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.