...

Декоративна врата “VintageElegance”

970.00лв.

Материал: Тиково дърво

Размери: Ш 74 x В 183 cm

*Цената е за 1 бр.

Availability: 4 in stock

SKU: 2208 Category:
Представяме ви Декоративна врата от тиково дърво VintageElegance: където красотата и безвремието се сливат

Влезте в ера на изящество и привлекателност с декоративната врата от тиково дърво VintageElegance. Изработена от най-доброто тиково дърво, тази врата е повече от входна; това е свидетелство за винтидж чар и трайна елегантност.

Симфония от тиково великолепие:

Издълбана от сърцевината на тиково дърво, декоративната врата VintageElegance излъчва топлина и характер. Богатите тонове на тиковото дърво създават усещане за изтънченост, докато естествените зърнести шарки разказват истории за пътуването на дървото във времето.

Сияйният поглед на слънцето:

На върха на тази врата едно-единствено слънце излъчва вечна символика. Този небесен мотив не само добавя елемент на артистичен усет, но също така представлява осветление, напътствие и обещание за нов ден всеки път, когато прекрачите прага.

Прегръдката на природата:

Докато слизате надолу, срещате сложно издълбани растения, които красят средата на вратата. Тези растителни мотиви празнуват красотата на природата и създават връзка между закритото и откритото, вдъхвайки на вашето пространство нотка на природно чудо.

Елегантност в размерите:

С ширина от 74 см и височина от 183 см, декоративната врата VintageElegance е въплъщение на пропорция и уравновесеност. Размерите му привличат вниманието, създавайки аура на величие, която ви привлича с чувство на очакване.

Вечна привлекателност:

Декоративната врата от тиково дърво VintageElegance е повече от просто мебел; това е изкусно творение, което надхвърля времето. Това е смесица от майсторство, естетика и история, която ви кани да бъдете част от разказ, който обхваща поколения.

Врата към елегантността:

Всеки път, когато минавате през декоративната врата VintageElegance, стъпвате в царство, където винтидж чарът се среща със съвременния живот. Това не е просто портал; това е отражение на вашия стил и почит към красотата на миналото.

Независимо дали посрещате гости във вашето жилище или се наслаждавате на момент на уединение, декоративната врата от тиково дърво VintageElegance напомня, че истинската елегантност не познава граници. Това е покана да изпитате очарованието на винтидж чара всеки път, когато прекрачите прага му.

Можете да намерите още ретро мебели в нашия каталог от тук.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Декоративна врата “VintageElegance””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.