...
Sale!

Винтидж декоративна масичка с чекмедже

Original price was: 700.00лв..Current price is: 320.00лв..

Материал: Рециклирано тиково дърво

Размери: Д 80 x Ш 80 x В 40

SKU: 2153 Category:
Завладяващ ретро чар: Декоративна масичка от рециклирано тиково дърво

Потопете се в очарованието на ретро декоративната маса, изящно произведение, което хармонично съчетава носталгия и артистичен усет. Изработена от рециклирано тиково дърво, размерите на тази маса от 80 см дължина, 80 см ширина и 40 см височина предлагат стилно и универсално допълнение към всяко пространство.

Артистичност във всеки детайл:

Бежовият нюанс на масата напомня за класическата естетика, докато пръските от живи нюанси добавят игрив привкус. Тези цветови вариации образуват възхитителна мозайка, създавайки привлекателна фокусна точка, която ви привлича. Свидетелство за майсторство, масата се гордее с извит дизайн, който добавя елегантна нотка към нейния силует.

Функционална и причудлива:

Очарователно чекмедже, сгушено в масата, добавя функционалност и интрига. С размери от 32 см дължина, 27 см ширина и 6 см височина, чекмеджето осигурява дискретно решение за съхранение, като същевременно запазва безпроблемната форма на масата. Това е място за прибиране на малки съкровища, създавайки елемент на изненада в дизайна.

Устойчива привлекателност с нотка носталгия:

Винтидж декоративната маса излъчва вечно качество, което надхвърля епохите. Неговата уникална комбинация от нюанси и рециклирано тиково дърво вдъхва нов живот на материалите от миналото, олицетворявайки устойчивост и характер. Сводестите крака не само осигуряват стабилност, но и служат като носталгично намигване към отминалите стилове.

Вечна инвестиция:

Това изключително произведение вече се предлага с 50% отстъпка, което го прави неустоима възможност да притежавате ретро шедьовър. Следователно ретро декоративната маса не само обогатява вашето пространство с чар и функционалност, но също така ви позволява да участвате в запазването на историята с нотка на модерен усет.

Подобрете интериора си с прочувствената привлекателност на ретро декоративната маса. Неговата комбинация от история, майсторство и причудливост формира уникален разказ, който резонира с вашия индивидуален стил. Насладете се на очарованието на миналото, съчетано със съвременна елегантност.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Винтидж декоративна масичка с чекмедже”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.