...
,

Ъглова Пейка от орех “Feri”

9,900.00лв.

Материал: Орех

Размери: Д 175 x 280 cm x В 95

Покритие: Защитно масло

SKU: 1605 Categories: ,

Представяме ви Ъглова пейка от орех “Feri” Live Edge: където красотата на природата среща функционалната елегантност

Издигнете пространството си със завладяващата привлекателност на ъгловата пейка от орех „Feri“ Live Edge. Изработена от изящно орехово дърво, тази пейка въплъщава хармонична комбинация от естествена естетика и практичен дизайн. С размери от 175 см по-късата страна и впечатляващите 280 см по-дългата страна, заедно с височина от 95 см, пейката “Feri” е изящна част, която украсява всеки ъгъл с отличие.

Артистичността на природата:

Отличителният белег на пейката “Feri” се крие в нейните живи ръбове, показващи сложните и уникални дървесни пръстени, които разказват историята на растежа на дървото. С естествените контури на дървото, запазени с любов, всяко изживяване при сядане се превръща във връзка с богатата история на дървения материал. Това забележително докосване добавя характер и автентичност към вашето пространство.

Вечна изработка:

Проектирана да издържи изпитанието на времето, пейката “Feri” е щателно намазана с масло за дърво. Тази обработка не само подобрява блестящия оттенък на дървото, но също така осигурява защита срещу елементите, включително вода и излагане на слънце. Внимателното нанасяне на дървено масло гарантира, че вашата пейка ще запази своята красота и здравина за поколения напред, което я прави трайна инвестиция както в стил, така и във функционалност.

Издръжливост и елегантност:

Бъдете сигурни, че пейката “Feri” не е просто мебел; това е наследство в процес на създаване. Изработена с грижа и прецизност, тази ъглова пейка може да се похвали с издръжливостта, за да издържи суровостта на ежедневната употреба, като същевременно запази безупречния си външен вид. Неговите здрави крака от метален профил, завършени в елегантно черно, осигуряват солидна основа, която допълва естествената грация на ореховото дърво.

Кътче на комфорта:

Превърнете всеки ъгъл на вашия дом в убежище на комфорт и изтънченост с ъгловата пейка от орех “Feri” Live Edge. Независимо дали се наслаждавате на тих момент с книга, събиране с любими хора или просто се наслаждавате на гледката, тази пейка ви кани да се насладите на ценните моменти от живота със стил.

Преобразете вашето пространство:

Със своите завладяващи живи ръбове, вечна изработка и непреходна красота, пейката “Feri” се превръща във фокусна точка, която без усилие издига вашия интериор. Прегърнете очарованието на артистичността на природата, съчетана с функционална елегантност, докато приемате ъгловата пейка от орех „Feri“ Live Edge във вашия дом.

Насладете се на перфектното сливане на природа и дизайн – свържете се с нас, за да направим пейката „Feri“ скъпо допълнение към вашето жилищно пространство днес.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ъглова Пейка от орех “Feri””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.