...
Sale!
, ,

Сгъваем стол за плаж “Тина”

Original price was: 120.00лв..Current price is: 84.00лв..

Материал: Кестеново дърво

Размери: Д 46 x Ш 45 x В 90 cm

Availability: 4 in stock

Представяме Ви сгъваем стол за плаж “Тина”: Вашето стилно решение за сядане за комфорт на открито

Издигнете външното си пространство с перфектната комбинация от стил, комфорт и удобство – сгъваемият стол за плаж Tina. Изработен внимателно от първокласно кестеново дърво и с удобна седалка от плат, този стол е проектиран да подобри вашето изживяване на открито.

Качествена изработка:

Изработен от издръжливо кестеново дърво, сгъваемият градински стол Тина е не само визуално привлекателен, но и създаден да издържи. Неговата здрава конструкция осигурява стабилност и дълготрайност, което го прави идеално допълнение към вашата градина, вътрешен двор или балкон.

Удобни места за сядане:

Столът разполага с удобна седалка от плат, която ви осигурява уютно място, където да се отпуснете и да си починете. Независимо дали се наслаждавате на спокойна закуска във вътрешния двор или се припичате на слънце с хубава книга, сгъваем стол за плаж Тина предлага идеалното място да се отпуснете и да се насладите на момента.

Спестяващ място дизайн:

Една от отличителните характеристики на този стол е неговият сгъваем дизайн. Когато не се използва, просто го сгънете за лесно съхранение, което ви позволява да увеличите максимално вашето външно пространство. Независимо дали имате уютен балкон или просторна градина, сгъваемият градински стол Tina се адаптира към вашите нужди.

Очарователна естетика:

Със своя вечен дизайн и топло покритие от кестеново дърво, този стол добавя нотка рустикална елегантност към всяка външна обстановка. Седалката от плат допълва естествените тонове на дървото, създавайки хармоничен и привлекателен външен вид.

Перфектни размери:

С размери Д 46 х Ш 45 х В 90 см, сгъваемият градински стол Tina постига перфектния баланс между комфорт и пространство. Той е идеален както за интимна среда, така и за по-големи събирания, предлагайки разнообразни решения за сядане за вашите поводи на открито.

Безкомпромисно качество:

Ние в Vision VIP Art се гордеем с нашия ангажимент към качеството и майсторството. Сгъваемият градински стол Tina е доказателство за нашата отдаденост да ви предоставим функционални и естетически привлекателни външни мебели.

Изпитайте комфорт на открито:

Надстройте местата си на открито със сгъваем стол за плаж Тина – хармонична комбинация от стил, комфорт и практичност. Независимо дали сте домакин на градинско парти, наслаждавате се на спокоен момент сред природата или отпивате сутрешното си кафе на верандата, този стол е проектиран да подобри начина ви на живот на открито.

Подобрете изживяването си на открито със сгъваемия градински стол Тина. Поръчайте своя днес и превърнете вашето външно пространство в убежище на релакс и стил.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сгъваем стол за плаж “Тина””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.