...

Маса с долен рафт

490.00лв.

Материал: Тиково дърво

Размери: Д 100 x Ш 100 x В 45 см

Availability: 4 in stock

SKU: 2163 Category:
Повишете пространството си с функционалност: Маса с долен рафт от тиково дърво

Насладете се на перфектната комбинация от форма и полезност с нашата маса от тиково дърво с долен рафт. Изработена до съвършенство, тази маса излъчва изтънченост и удобство, подобрявайки както естетическата привлекателност, така и практичността на вашето жизнено пространство.

Елегантен дизайн и внимателна изработка:

Размерите на масата от 100 см дължина, 100 см ширина и 45 см височина осигуряват просторен и балансиран профил. Неговата гладка повърхност ви приканва да поставите предметите си или да изложите декоративни акценти с лекота. Чистите линии и изящната конструкция от тиково дърво подчертават занаятчийското докосване, вложено в създаването му.

Безпроблемно решение за съхранение:

Включването на долен рафт повишава функционалността на тази маса. Това умно допълнение осигурява допълнително пространство за организиране на списания, книги или други основни неща, като гарантира, че вашата всекидневна зона ще остане подредена и чиста. Долният рафт е не само практичен; това също е елемент от дизайна, който добавя дълбочина към цялостната естетика.

Вечната красота на тиковото дърво:

Изработена от висококачествено тиково дърво, тази маса излъчва естествена красота и издръжливост. Богатите цветови вариации и елегантните зърнести шарки от тиково дърво придават излъчване на изтънченост на всеки декор. Освен това, гладката повърхност на масата добавя нотка на финес, което я прави универсален елемент, който безпроблемно допълва различни стилове на интериора.

Разнообразен чар за всяка стая:

Независимо дали е поставена във вашата всекидневна, кабинет или дори спалня, масата от тиково дърво с долен рафт служи като универсално и функционално допълнение. Елегантният му дизайн гарантира, че остава фокусна точка, като същевременно осигурява удобна платформа за вашите вещи.

Перфектният баланс:

Включваща едновременно стил и полезност, масата от тиково дърво с долен рафт е въплъщение на модерния начин на живот. Неговата гладка повърхност и интелигентното решение за съхранение създават хармонично равновесие, което допълва ежедневието ви и подобрява декора ви.

Със своята вечна привлекателност и практични характеристики, тази маса е нещо повече от мебел; това е израз на вашия претенциозен вкус и преценка за изтънчения живот. Повдигнете пространството си днес с подчертаната елегантност на масата от тиково дърво с долен рафт.

Можете да намерите още ретро мебели от нашия каталог тук.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Маса с долен рафт”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.