...
Sale!
, ,

Шезлонг “Несебър”

Original price was: 260.00лв..Current price is: 182.00лв..

Материал: Кестеново дърво

Размери: Д 175 x Ш 58 x В 85

Availability: 1 in stock

Открийте върховния комфорт с шезлонг за плаж Несебър

Открийте ново ниво на релаксация с шезлонга за плаж Несебър на Vision VIP Art, прецизно изработен, за да повиши вашето изживяване на открито. Наречен на живописния крайморски град Несебър, този шезлонг съчетава вечен дизайн, гъвкавост и първокласни материали, за да създаде вашия личен оазис на спокойствие.

Първокласно кестеново дърво за дълготрайна красота

Шезлонгът Несебър е доказателство за превъзходно майсторство. Изработен е от издръжливо кестеново дърво, известно със своята здравина и издръжливост на открито. Със своята топла и привлекателна естетика, кестеновото дърво добавя нотка естествен чар към всяко външно пространство.

Персонализиран комфорт с регулируема облегалка

Ние разбираме, че идеята на всеки за релакс е уникална. Ето защо шезлонг за плаж Несебър разполага с регулируема облегалка. Независимо дали предпочитате да се печете на слънце, да четете книга или да се насладите на студена напитка, можете лесно да намерите идеалния ъгъл за вашия комфорт. Просто наклонете облегалката до желаната от вас позиция и се насладете на върховното релаксиращо изживяване.

Подобрена мобилност с удобни колела

Преместването на вашия шезлонг из вашата градина или тераса е лесно, благодарение на двете здрави колела, разположени отзад. Сега можете без усилие да следвате пътя на слънцето, да намерите сянка или да промените изгледа си с минимални усилия. Възползвайте се от свободата да създадете вашето идеално място за уединение на открито.

Качествена материя за луксозен комфорт

Шезлонгът Несебър е нещо повече от красиво изработена дървена рамка. Осигурява превъзходен комфорт със седалката и облегалката от плат. Създадена да ви люлее в релаксация, материята е едновременно издръжлива и лесна за поддръжка. Всеки момент, прекаран на този шезлонг, е отстъпление в лукса.

Защита от дървени масла за дълголетие

За да сме сигурни, че вашият шезлонг за плаж Несебър ще издържи изпитанието на времето, ние обработихме кестеновото дърво с висококачествено масло за дърво. Това защитно покритие не само обогатява естествената красота на дървото, но и го предпазва от елементите. Можете да се доверите, че вашият шезлонг ще запази своя блясък и здравина през безброй сезони.

Изживейте спокойствието на Несебър

Със шезлонга Несебър на Vision VIP Art вие не инвестирате само в градински мебели; вие прегръщате същността на крайбрежния чар на Несебър. Създайте убежище за релакс във вашата градина, край басейна или на вашата тераса. Нека успокояващата атмосфера на Несебър съпътства моментите ви на открито.

Вашият портал към блаженството

Отдайте се на моменти на спокойствие и подмладяване със шезлонг Несебър. Независимо дали се наслаждавате на слънчевите лъчи или гледате звездите в ясна нощ, този шезлонг ви осигурява максимален комфорт и стил. Подобрете начина си на живот на открито с шезлонга Несебър от Vision VIP Art.

Насладете се на перфектната комбинация от майсторство, комфорт и крайбрежно вдъхновение. Направете шезлонга Несебър свой доверен спътник за всички ваши приключения на открито. Посетете Vision VIP Art днес и превърнете вашето външно пространство в светилище на релаксация.

Можете да намерите още шезлонги в нашия каталог.

Size

200cm*60cm*25cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Шезлонг “Несебър””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.