...

Студентска масичка от тиково дърво

490.00лв.

Материал: Тиково дърво

Размери: Д 52 x Ш 120 x В 77 см

 

Availability: 1 in stock

SKU: 2041 Category:

Представяме ви студентска масичка от тиково дърво: комбинация от функционалност и майсторство. Изработена от тиково дърво, тази маса е проектирана с мисълта за учениците, като предлага работно пространство, което е едновременно практично и естетически приятно. С размери от 52 см дължина, 120 см ширина и 77 см височина, той осигурява достатъчно място за учене и проекти.

Това, което отличава тази ученическа маса, е нейният уникален дизайн – покрит с малки дървени парчета, изработени от тиково дърво. Тези сложни парчета създават завладяващ ефект на мозайка, вдъхвайки на масата текстура и характер. Освен визуалната си привлекателност, масата може да се похвали с издръжливостта и вечната красота, с които тиковото дърво е известно.

Идеална за учебни кътове, спални или споделени жилищни пространства, тази ученическа маса от тиково дърво съчетава полезност с артистичен усет. Създайте вдъхновяваща среда за целенасочена работа и творчество с маса, която е проектирана да издигне както вашето пространство, така и вашите учебни сесии.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Студентска масичка от тиково дърво”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.