...
Sale!
, ,

Градински комплект “Варна”

Original price was: 2,500.00лв..Current price is: 1,750.00лв..

Availability: 1 in stock

Изпитайте крайбрежния комфорт с градински комплект Варна

Преобразете външното си пространство с градински комплект Варна, хармонична комбинация от майсторство, комфорт и крайбрежен чар. Наречен на живописния морски град Варна, този комплект е предназначен да внесе спокойствието и елегантността на крайбрежния живот във вашата градина или тераса.

Изработен от кестеново дърво

Градински комплект Варна е свидетелство за красотата и издръжливостта на кестеновото дърво. Известно със своя наситен цвят и естествена устойчивост, кестеновото дърво гарантира, че вашите външни мебели ще издържат изпитанието на времето, като същевременно добавя нотка рустик чар към вашата обстановка.

Подканващи места

Този многофункционален комплект включва два фотьойла, всеки от които е внимателно проектиран с две плюшени възглавници – една за седалката и друга за облегалката. Потънете в комфорта на тези кресла, докато се отпускате с хубава книга, наслаждавате се на спокоен разговор или просто се наслаждавате на красотата на заобикалящата ви среда.

Безпроблемно хранене на открито

Градинският комплект Varna разполага и с масичка за кафе, изработена от дъски от кестеново дърво, умело свързани заедно. Тази семпла, но елегантна маса осигурява перфектната повърхност за вечеря на открито, следобеден чай или просто място за поставяне на любимите ви саксийни растения или декор.

Просторна пейка за сядане

За събирания или моменти на размисъл градинският комплект Варна включва две пейки: една предназначена за двама души и друга за трима. Тези пейки, подобно на фотьойлите, се доставят с плюшени възглавници, осигуряващи вашия комфорт, докато се наслаждавате на чистия въздух и външната атмосфера.

Вдъхновен от крайбрежното спокойствие на Варна

Името Варна е синоним на спокойствието и красотата на българското Черноморие. Точно както Варна предлага спокойно бягство край Черно море, Градински комплект Варна осигурява спокойно уединение в сърцето на вашето открито пространство.

Създаден да издържа на стихиите

Вашите външни мебели трябва да издържат на природните явления, а Varna Garden Set прави точно това. Кестеновото дърво е обработено с дървено масло за защита от влага, ултравиолетови лъчи и износване от живот на открито. Това гарантира, че вашите мебели остават толкова красиви, колкото и в деня, в който сте ги донесли у дома.

Подобрете изживяването си на открито

Със своя вдъхновен от крайбрежието дизайн, издръжлива конструкция от кестеново дърво и привлекателни места за сядане, Varna Garden Set е нещо повече от мебели за открито – това е покана да изпитате удобствата на крайбрежния живот във вашия собствен открит оазис.

Създайте трайни спомени

Събирайте се с приятели и любими хора, организирайте интимни събирания или просто намерете утеха в красотата на заобикалящата ви среда. Varna Garden Set подготвя сцената за безброй спомени, независимо дали се наслаждавате на целунат от слънце брънч или гледате звездите в една приятна вечер.

Преобразете вашето външно пространство днес

Пренесете духа на Варна във вашата градина или тераса с градински комплект Варна. Създаден за тези, които ценят красотата на крайбрежния живот и радостта от почивката на открито, този комплект е вашият билет за създаване на привлекателно и стилно убежище на открито.

Насладете се на най-доброто от комфорта и стила

Отдайте се на комфорта на плюшените седалки, вечната привлекателност на кестеновото дърво и крайбрежния чар на Варна. Разгледайте Градински комплект Варна днес и направете вашето външно пространство истинско светилище на релакс и стил.

Намерете още градински комплекти в нашия каталог.

Size

3+2+1+1+Coffee Table With Cushion

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Градински комплект “Варна””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.