...
Sale!
, ,

Градински комплект “Лагуна”

Original price was: 420.00лв..Current price is: 294.00лв..

Материал: Кестеново дърво

Out of stock

Създайте свой собствен оазис на открито с градински комплект Лагуна

Възползвайте се максимално от вашето външно пространство с градински комплект Лагуна, универсален и компактен ансамбъл, предназначен за релаксация и удобство. С два сгъваеми стола Галата и сгъваема маса Тина мини, този комплект внася комфорт и стил във всяка градина, балкон или вътрешен двор.

Шик комфорт за двама:

Градинския комплект от маса и столове Лагуна предлага уютно място за двама с двата сгъваеми стола Галата. Тези столове съчетават елегантен дизайн с ергономичен комфорт, гарантирайки, че можете да релаксирате на открито в продължение на часове. Функцията за сгъване ви позволява да увеличите максимално пространството, когато е необходимо, което го прави идеален за по-малки площи.

Маса за двама, моля:

Централният елемент на този градински комплект е сгъваемата маса Тина мини с размери Д 60 x Ш 60 х В 75 см. Това е идеалният спътник за вашите разговори на открито или за приятно хранене на открито с приятел или любим човек. Когато не се използва, просто го сгънете, за да спестите място.

Защита и красота, ръка за ръка:

За да гарантирате дълготрайността на вашите външни мебели, както столовете, така и масата са покрити с масло за дърво. Това защитно покритие подобрява естествената красота на дървото, като същевременно го предпазва от елементите, правейки вашите мебели устойчиви на вода, UV лъчи и атмосферни промени.

Компактен и удобен:

Градинският комплект Лагуна е проектиран с мисъл за малки пространства, като предлага целия комфорт и функционалност, от които се нуждаете, без да претоварва вашата зона. Независимо дали имате уютен балкон или малък вътрешен двор, този комплект прави живота на открито лесен и приятен.

Отпуснете се със стил:

Изпитайте радостта от почивката на открито с градинския комплект Лагуна. Независимо дали отпивате от сутрешното си кафе или вечеряте в интимна атмосфера под звездите, този комплект ви кани да се насладите на простите удоволствия от живота на открито.

Подобрете изживяването си на открито:

Превърнете вашето външно пространство в очарователно убежище с градинския комплект Лагуна, където стилът среща практичността. Това е идеалното допълнение за тези, които търсят баланс между елегантност и функционалност, дори в по-малки помещения.

Увеличете пространството си:

Създайте свой собствен оазис, независимо колко ограничена може да е външната ви площ. Възползвайте се от удобството, естетиката и издръжливостта на градинския комплект Лагуна и подобрете живота си на открито. Поръчайте своя днес и започнете да се възползвате максимално от пространството си.

Намерете още градински комплекти в нашия каталог.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Градински комплект “Лагуна””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.