...
Sale!
, ,

Градински комплект “Ема”

Original price was: 2,500.00лв..Current price is: 1,700.00лв..

Материал: Кестеново дърво

Out of stock

Изживейте блаженството на открито с градински комплект Ема от Vision VIP Art
Наслаждавайки се на открито

Превърнете градината или терасата си в убежище на релакс и стил с градински комплект Ема от Vision VIP Art. Изработен с прецизна грижа и внимание към детайла, този комплект съчетава елегантността на кестеновото дърво с комфорта на столовете Галата и гъвкавостта на сгъваемата маса Тина. Независимо дали сте домакин на лятно соаре или просто се наслаждавате на спокоен момент във вашето убежище на открито, комплектът Ема е вашият билет за блаженство на открито.

Столове Галата: Където комфортът среща традицията

Градинският комплект Ема не е само естетика; става дума и за комфорт. Столовете Галата, вдъхновени от историческия турски квартал, предлагат перфектен баланс между подкрепа и релакс. Седалката, изработена от седем вертикални дървени дъски, оформя тялото ви, докато петте вертикални дъски на облегалката осигуряват идеалната опора за гръбнака ви. Тези столове ви канят да се задържите по-дълго, наслаждавайки се на чистия въздух и компанията на приятели и семейство.

Сгъваема маса Tina: Въплъщение на функционалност

Централният елемент на градинския комплект Ема е сгъваемата маса Тина, истинско свидетелство за функционалност и стил. Конструкцията му от кестеново дърво осигурява дълголетие, докато кръстосаните крака от всяка страна осигуряват стабилност дори върху неравни повърхности. С размери Д 120 х Ш 80 х В 74 см, тази маса предлага достатъчно място за хранене, напитки или настолни игри. Когато не се използва, той се сгъва без усилие, което прави съхранението лесно.

Защита от дървени масла: красота, която трае

Вярваме, че външните мебели трябва да издържат на времето, затова всички дървени компоненти на комплект Ема са третирани с масло за дърво. Това не само подобрява естествената красота на дървото, но също така осигурява основна защита срещу елементите. При дъжд или слънце вашият комплект Ема ще остане толкова зашеметяващ, колкото и в деня, в който сте го получили.

Vision VIP Art: Вашият спътник за живеене на открито

Във Vision VIP Art сме страстни да ви помогнем да създадете външни пространства, които отразяват вашия уникален стил и вкус. Градински комплект Ема е само един от многото начини, по които превръщаме живота на открито във форма на изкуство. Разгледайте нашата гама от ръчно изработени висококачествени мебели, за да намерите идеалните части за вашия оазис на открито.

Отпуснете се, забавлявайте се и се наслаждавайте

С градински комплект Ема от Vision VIP Art вие не инвестирате само в градински мебели; инвестирате в спомени. Независимо дали става въпрос за мързелив неделен брънч, звездна вечеря или оживено събиране с приятели, този комплект е предназначен да подобри начина ви на живот на открито. Прегърнете красотата на природата, комфорта на традицията и удобството на модерния дизайн с градинския комплект Ема.

Издигнете вашето външно жилищно пространство днес с градинския комплект Ема от Vision VIP Art. Време е да се отпуснете, да се забавлявате и да се насладите на открито със стил и комфорт.

Можете да намерите още градински комплекти в нашия каталог.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Градински комплект “Ема””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.