...
Sale!
, ,

Градински комплект “Бяла”

Original price was: 1,200.00лв..Current price is: 840.00лв..

Материал: Кестеново дърво

Availability: 1 in stock

Изживейте крайбрежната елегантност с градински комплект Бяла
Майсторство, вдъхновено от Бяла:

Добре дошли в свят на вечен чар и морска изисканост с нашия градински комплект Бяла. Ръчно изработен от здраво кестеново дърво, този комплект улавя същността на живописния град Бяла, известен със своите девствени плажове и спокойна атмосфера. Издигнете вашето външно пространство с мебели, които съчетават артистичност и комфорт.

Подканващи места за сядане:

Градинският комплект Бяла включва два привлекателни фотьойла и уютна двуместна пейка, всички украсени с плюшени сиви възглавници. Потопете се в комфорта на седалката си, където две възглавници ви обгръщат в релакс – една за седалката и една за облегалката. Независимо дали пиете сутрешно кафе или се наслаждавате на аперитив по залез слънце, тези седалки осигуряват идеалното място за удоволствия на открито.

Рустик шик масичка за кафе:

Масичката за кафе в комплекта е рустикален чар, като дизайнът й напомня дървените дъски по крайбрежната алея на Бяла. С размери Д 100 х Ш 60 х В 47 см, това е идеалната повърхност за сервиране на освежаващи напитки, излагане на декорации или просто за почивка на вашите летни четива. Изработена внимателно, тази маса без усилие допълва фотьойлите и пейката, завършвайки крайбрежния вид.

Подобрена естествена красота:

За да издържат на атмосферните влияния, всички дървени компоненти на градинския комплект Бяла са третирани с масло за дърво, което подобрява естествената им красота, като същевременно осигурява защита от атмосферни влияния. Топлите, богати тонове на кестеновото дърво блестят, предизвиквайки същността на морския бряг.

Бяла: Където елегантността среща природата:

Името „Бяла” черпи вдъхновение от морския град, известен с девствената си брегова ивица, лазурни води и съчетание от природна красота и елегантност. С градинския комплект Бяла ние внасяме нотка от това крайбрежно убежище във вашето собствено убежище на открито.

Създайте своя крайбрежен оазис:

Превърнете вашата градина или тераса в оазис, вдъхновен от крайбрежието, с градински комплект Бяла. Прегърнете успокояващата палитра от сиво и топли дървесни тонове и оставете духа на Бяла да вдъхне вашето външно пространство. Независимо дали сте домакин на събирания или се наслаждавате на тихи моменти, този комплект обещава както стил, така и комфорт.

Морско спокойствие, всеки ден:

Нека всеки ден се чувства като ваканция на море с градински комплект Бяла. Независимо дали гледате хоризонта, отпивате коктейл или просто се наслаждавате на чистия въздух, този комплект осигурява перфектния фон за създаване на ценни спомени в уюта на вашето собствено убежище на открито.

Подобрете изживяването си на открито с градинския комплект Бяла. Разгледайте смесицата от крайбрежен чар и майсторство и оставете духа на Бяла да украси вашата градина или тераса. Открийте как елегантността и природата се сливат в тази изящна колекция мебели за открито.

Намерете още градински комплекти в нашия каталог.

Size

2+1+1+Coffee Table With Cushion

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Градински комплект “Бяла””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.