...
Sale!
, ,

Градински комплект “Болата”

Original price was: 320.00лв..Current price is: 290.00лв..

Out of stock

Прегърнете гъвкавостта и стила с градински комплект Болата от Vision VIP Art

Проектиран за градината, плажа или терасата. Този комплект, включващ сгъваема градинска маса Тина мини и два сгъваеми градински стола Галата, комбинира функционалност с елегантност. Изработено от кестеново дърво, всяко парче е доказателство за неподвластно на времето майсторство и турско наследство, което се гордее със защита от дървено масло за дълготрайност.

Разнообразен живот на открито:

Подобрете изживяването си на открито с градинския комплект Болата. Независимо дали е слънчев ден на плажа, спокойно уединение в градината или уютно събиране на тераса, този комплект е вашият универсален спътник. Компактният му дизайн го прави лесен за транспортиране и ползване в различни настройки.

Столове Галата:

Градинските столове Галата са хармонична комбинация от комфорт и традиция. Седемте вертикални дървени дъски, които образуват седалката, заедно с петте вертикални дъски за облегалката, осигуряват здрава опора и ергономично сядане. Наименувани на емблематичния квартал Галата в Истанбул, тези столове предлагат нотка турски чар на вашето външно пространство.

Сгъваема маса Тина мини:

Сгъваема маса Тина мини е практично и стилно допълнение към комплекта. Със своята конструкция от кестеново дърво, дизайн с остри ръбове и удобна функция за сгъване, той предлага както функционалност, така и естетика. Размерите на масата Д 60 х Ш 60 х В 75 см я правят подходяща за интимни събирания или самостоятелна почивка. Неговите кръстосани крака не само добавят стабилност, но и позволяват лесно съхранение.

Вдъхновение от залива Болата:

Името “Болата” черпи вдъхновение от живописния залив Болата, известен с естествената си красота и спокойствие. Точно както заливът предлага спокойно бягство, градински комплект Болата създава спокоен оазис във вашето външно пространство. Това е мястото, където комфортът и стилът се срещат, което ви позволява да се отпуснете в прегръдките на природата.

Покритие от защитно масло:

Всички дървени компоненти на градинския комплект Болата са третирани с масло за дърво, което подобрява естествената им красота и ги предпазва от атмосферните влияния. Този защитен слой осигурява дълготрайност на комплекта и устойчивост на вода, UV лъчи и атмосферни промени.

Vision VIP Art Качество:

Vision VIP Art се ангажира да предоставя качество и стил на вашите външни пространства. Градински комплект Bolata е свидетелство за нашата отдаденост на майсторството и дизайна. Това е повече от външно обзавеждане; това е израз на вашия начин на живот.

Подобрете изживяването си на открито с градински комплект Болата от Vision VIP Art. Независимо дали край морето, в градината или на вашата тераса, този комплект внася комфорт, елегантност и турско наследство във вашите външни жилищни пространства. Открийте чара на Болата – поръчайте своя комплект днес.

Можете да намерите още градински комплекти в нашия каталог.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Градински комплект “Болата””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.