...
Sale!
, ,

Градински комплект “Астера”

Original price was: 1,350.00лв..Current price is: 830.00лв..

Материал: Кестеново дърво

Out of stock

Насладете се на открито със стил с градински комплект Астера

Повдигнете вашите събирания на открито с градинския комплект Астера, хармонична комбинация от функционалност, елегантност и удобство. Изработен от изящно кестеново дърво и проектиран за комфорт, този комплект е идеален за превръщане на вашето външно пространство в гостоприемно убежище.

Столове, които се сгъват с лекота:

Градинският комплект Астера включва четири сгъваеми стола Галата, които улесняват настаняването на гостите. Тези столове са не само красиво проектирани, но и практични, позволявайки ви лесно да ги сгъвате и съхранявате, когато не се използват. Тяхната ергономична форма осигурява удобно сядане за часове почивка на открито.

Маса за всеки повод:

Централният елемент на този градински комплект е сгъваемата маса Тина с размери Д 120 x Ш 80 x В 74 cm. Тази универсална маса предлага достатъчно площ за хранене, забавление или просто да се насладите на чаша кафе. Когато празненствата ви на открито приключат, сгънете масата за лесно съхранение, спестявайки ценно място на вътрешния двор или в градинския си навес.

Комбинация от защита и красота:

За да гарантирате дълготрайността на вашите външни мебели, както столовете, така и масата са покрити с масло за дърво. Това защитно покритие не само подобрява естествената красота на дървото, но също така предпазва от елементите, като прави вашите мебели устойчиви на вода, UV лъчи и атмосферни промени.

Естествена естетика:

Кестеновото дърво, използвано в градинския комплект Астера, внася нотка рустик чар във вашата външна обстановка. Всяко парче демонстрира уникалните зърнести шарки на кестеново дърво, добавяйки характер и вечна естетика към вашата градина или вътрешен двор.

Лесен живот на открито:

С градинския комплект Астера животът на открито става лесен. Независимо дали сте домакин на барбекю, наслаждавате се на семейна храна или просто се наслаждавате на красотата на природата, този комплект предлага както комфорт, така и удобство. Неговият сгъваем дизайн ви позволява да адаптирате вашето външно пространство към различни поводи без усилие.

Създайте трайни спомени:

Превърнете вашата външна зона в център за създаване на спомени със семейството и приятелите. Градински комплект Астера ви кани да се насладите на удоволствията от живота на открито, от вечеря на открито до спокойни разговори, всичко това в прегръдката на красотата на природата.

Подобрете вашето външно пространство:

Направете изявление с градинския комплект Астера, където естествената елегантност на кестеновото дърво се среща с функционалния дизайн. Това е повече от просто външно обзавеждане; това е покана да отпразнувате моментите от живота, заобиколени от стил и комфорт.

Насладете се на перфектната комбинация от удобство, естетика и издръжливост. Прегърнете красотата на живота на открито с градински комплект Астера и направете вашата градина или вътрешен двор любимата дестинация за почивка и забавление. Поръчайте своя днес и се пригответе да се насладите на радостите на открито.

Намерете още градински комплекти в нашия каталог.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Градински комплект “Астера””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.