...
Sale!
, ,

Градински комплект “Албена”

Original price was: 1,800.00лв..Current price is: 1,300.00лв..

Материал: Кестеново дърво

Out of stock

Представяме Ви градински комплект Албена: където елегантността среща комфорта във вашия оазис на открито

Подобрете градината или терасата си с изящния градински комплект Албена, хармонична комбинация от красота, функционалност и крайбрежно вдъхновение. Изработен от здраво кестеново дърво, този комплект включва масичка за кафе, два фотьойла и триместна пейка, всички проектирани да създадат завладяващо убежище на открито. Наречен на името на живописния крайморски град Албена, този комплект ви кани да се насладите на моменти на релаксация и свободно време със стил.

Докосването на природата:

Градински комплект Албена безпроблемно съчетава топлината на кестеновото дърво с нотка крайбрежен чар. Всяко парче е доказателство за прецизна изработка, показвайки естествените зърнести шарки, които правят кестеновото дърво толкова завладяващо. Органичните, земни нюанси на дървото внасят селска елегантност във вашето външно пространство.

Предефиниран комфорт:

Проектирани с мисъл за вашия комфорт, фотьойлите разполагат с две плюшени възглавници – една за седалката и друга за облегалката. Потопете се в привлекателната прегръдка на тези столове, докато се отпускате с хубава книга или се наслаждавате на увлекателни разговори. Пейката отразява този комфорт, като гарантира, че всеки може да се наслаждава на релаксация.

Таблица, вдъхновена от превъртане:

Холната маса с уникалния си дизайн, подобен на превъртане, служи като централен елемент на комплекта. Неговите размери, Д 120 х Ш 70 х В 45 см, осигуряват достатъчно място за сервиране на освежителни напитки или показване на любимия ви външен декор. Дизайнът на масата е не само визуално привлекателен, но и функционален, добавяйки елемент на артистичност към вашата външна атмосфера.

Крайбрежна елегантност:

Албена, съименникът на този изящен градински комплект, е очарователен морски град, известен със своята красота и спокойствие. С градинския комплект Албена можете да уловите същността на този крайбрежен рай във вашето собствено външно пространство. Независимо дали става дума за сутрешно кафе, семейно събиране или вечер за гледане на звезди, този комплект гарантира, че всеки момент е изпълнен с крайбрежна елегантност.

Превърнете вашата градина или тераса в убежище на релакс и стил с градински комплект Албена. Подобрете изживяването си на открито и създайте скъпи спомени, заобиколени от красотата на природата. Прегърнете крайбрежния чар и открийте перфектната комбинация от комфорт и елегантност с Албена.

Можете да намерите още градински комплекти в нашия каталог.

Size

3+1+1+High Coffee Table With Cushion

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Градински комплект “Албена””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.