...
Sale!
, ,

Сгъваем стол за плаж “Русалка”

Original price was: 110.00лв..Current price is: 77.00лв..

Материал: Кестеново дърво

Размери:  Д 39 x Ш 55 x В 85 см

Availability: 4 in stock

Представяме ви сгъваем стол за плаж Русалка: където комфортът се среща с преносимостта

Подобрете плажните си дни със сгъваемия плажен стол Русалка – хармонична комбинация от комфорт, стил и преносимост. Изработен от здрава кестенова дървесина и със седалка от плат, този стол е идеалният ви спътник за почивка на морето. С размери от Д 39 х Ш 55 х В 85 см, той е проектиран да осигури максимален комфорт, докато се киснете на слънце, наслаждавате се на вълните или просто си почивате на брега.

Естествена красота и издръжливост:

Плажният стол Русалка е изработен от кестеново дърво, известно с естествената си красота и издръжливост. Неговата здрава конструкция гарантира, че може да издържи на тежките приключения край плажа, като същевременно запазва вечната си привлекателност.

Удобна седалка от плат:

Платнената седалка на стол Русалка предлага плюшена и уютна повърхност за почивка. Това е идеалното място да се отпуснете, да прочетете книга или да се насладите на спиращите дъха гледки към плажа, осигурявайки комфорта, от който се нуждаете за часове релаксация.

Преносим и удобен:

Проектиран с мисъл за преносимостта, плажният стол Русалка е сгъваем, което го прави лесен за носене и транспортиране. Независимо дали отивате на плаж, пикник или къмпинг, този стол е вашето безпроблемно решение за сядане.

Перфектен спътник на плажа:

Със своите удобни за плажа размери стол Rusalka е специално създаден за морски приключения. Разположете го на пясъчния бряг, отпуснете се и оставете успокояващите звуци на вълните да ви погълнат в състояние на спокойствие.

Стилен и вечен дизайн:

Плажният стол Rusalka може да се похвали със стилен и вечен дизайн, който безпроблемно допълва всяка плажна или външна обстановка. Неговата класическа привлекателност добавя елегантна нотка към плажните ви дни.

Fold and Go:

Когато денят ви на плажа приключи, просто сгънете плажния стол Русалка за лесно съхранение и транспортиране. Компактният му дизайн гарантира, че няма да заема много място, независимо дали го съхранявате в колата си или у дома.

Създайте трайни спомени:

Със сгъваемия плажен стол Русалка вие не просто купувате мебел – вие инвестирате в създаването на трайни спомени от плажа. От слънчеви дни до спокойни вечери край водата, този стол е вашият билет за комфорт и релакс.

Изживейте плажното блаженство:

Подобрете изживяването си на плажа със сгъваемия плажен стол Русалка. Съчетаващ комфорт, удобство и стил, той е идеалният аксесоар за вашите морски приключения. Прегърнете блаженството на плажа и се възползвайте максимално от вашите крайбрежни бягства с Русалка.

Превърнете плажните си дни в моменти на релаксация и свободно време със сгъваемия плажен стол Русалка – вашият удобен и преносим спътник на плажа.

Можете да намерите още градински и плажни столове в нашия каталог.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сгъваем стол за плаж “Русалка””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.