...
,

Овална, Разтягаща се маса

1,290.00лв.

Материал: Тиково дърво

SKU: 1837 Categories: ,
Представяме ви нашата овална разтегателна маса от масивно тиково дърво: вечна комбинация от качество и функционалност

Изработена от 100% плантационен тик, тази маса съчетава елегантност и издръжливост в перфектна хармония. Предлага се в размери от 120 x 90 до 200 x 120 см, с опция за удължаване на дължината с 50%, този класически дизайн отдава почит на най-доброто от английската традиция.

Плотът на масата с дебелина три сантиметра демонстрира изключително качество на дървото, осигурявайки здрава основа за вашите събирания. Безпроблемното удължаване се постига чрез прецизно проектирани елементи върху алуминиева шина, което позволява безпроблемно добавяне на вложките.

Проектирана както за естетика, така и за практичност, тази овална маса разполага с плот от три части с прибиращ се среден сегмент. Разделена на две части и свързана с панти, средната част лесно се съединява наравно с външните части с помощта на болтове. Рамката на масата е елегантно поддържана от четири елемента, докато краката са сигурно позиционирани върху стъпаловидни базови платформи. Свързването на тези елементи е двуредова част, която безпроблемно се интегрира в структурата на масата, предлагайки стабилност и комфорт.

Бъдете сигурни, връщането на тази функционална маса в оригиналната й форма отнема само три прости движения. Изработени с прецизно внимание към детайла, всички свързващи елементи са изработени от солиден месинг, гарантиращ дълголетие и вечна елегантност. Прегърнете парче, което съчетава изящна изработка, практичност и непреходна красота, издигайки изживяването ви за хранене до нови висоти.

Size

120/180×90, 150/210×100, 180/240×100, 200/300×120

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Овална, Разтягаща се маса”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.