...

Ретро бар плот

2,450.00лв.

Материал: Тиково дърво

Размери: Д 50 x Ш 275 x В 102 см

Availability: 1 in stock

SKU: 2186 Category:
Съживете ретро атмосферата с този ретро бар плот от тиково дърво.

Влезте в свят на винтидж чар и спомени с винтидж плота от тиково дърво. Изработено от тиково дърво, това уникално парче ви връща към една отминала епоха, излъчвайки характер и носталгия във всеки инч.

Бумеранг от спомени:

Отличителната форма на плота, напомняща на бумеранг, веднага привлича вниманието. С размери 50 см дължина, 275 см ширина и 102 см височина, той предизвиква присъствие, което напомня за дните на класическата естетика.

Разделяне в стил:

Игриво, но изтънчено докосване украсява този бар плот – той е разделен на две половини, едната излъчва наситен червен нюанс, докато другата се гордее с оживен зелен тон. Тези цветове танцуват хармонично, свързани с криволичещи линии, които създават артистично визуално разделение.

Ода на годините:

С течение на времето, този ретро бар е пренесъл своята история с изящество. Изветреният външен вид, белязан от пукнатини и неоспоримата патина на възрастта, разказва истории за събирания и смях от минали дни. Това е свидетелство за пътуването на бара през времето.

Очакват ви вечни разговори:

Представете си историите и разговорите, които се водят около този ретро шедьовър. Всяка пукнатина и признак на възраст добавя към привлекателността му, въвличайки ви в свят, в който спомените се смесват с модерни събирания, създавайки атмосфера, която е едновременно привлекателна и интригуваща.

Безпроблемна интеграция:

Плотът от тиково дърво Old School не е просто мебел; това е покана да отпразнувате миналото, докато правите изявление в настоящето. Неговата различна форма и цветова палитра го правят универсално допълнение към различни обстановки, от уютни салони до еклектични барове.

Издигнете вашето пространство:

Независимо дали пресъздавате чара на ретро вдъхновен ъгъл или добавяте нотка носталгия към модерна атмосфера, Old School Teak Wood Bar Top подготвя сцената за незабравими моменти и разговори. Прегърнете очарованието на миналото и създайте нови спомени с това завладяващо парче.

Можете да намерите още ретро мебели от нашия каталог тук.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ретро бар плот”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.