...
,

Дъбов плот за маса с живи ръбове

4,200.00лв.

Материал: Дъб

Size: Д 220 x Ш 76-94 x В 79

SKU: 2142 Categories: ,

Насладете се на естествената красота: Дъбов плот за маса с живи ръбове

Подобрете изживяването си при хранене с изящната дъбова трапезна маса . Изработен от едно парче дъбово дърво, този шедьовър празнува елегантността на природата във всяка нейна извивка и зърно. Неговите размери от 220 см дължина, 76 до 94 см ширина и 79 см височина създават просторна и привлекателна обстановка за събирания.

Уникално изработена естетика:

За разлика от традиционните дъсчени маси, тази маса демонстрира автентичната същност на една дървена плоча. Дебелината му от 5,5 см осигурява здрава основа, която издържа изпитанието на времето. Дизайнът на живите ръбове запазва естествените ръбове на дървото, позволявайки неговите органични контури да хармонизират с вашето пространство.

Разнообразни опции:

Трапезната дъбова маса предлага гъвкавост, която да отговаря на вашите предпочитания. Може да се поръча като цялостна маса или само като плот, което ви позволява да я интегрирате безпроблемно в съществуващите мебели. Тази гъвкавост гарантира, че масата се подравнява перфектно с вашата визия за дизайн.

Подхранване на несъвършенствата:

Органичният чар на плота на масата е допълнително подсилен от наличието на естествени дупки и празнини, добавяйки характер и усещане за автентичност. Тези уникални характеристики не само отразяват суровата красота на дървото, но и добавят нотка рустикална привлекателност към вашето пространство за хранене.

Несравнима изработка:

Трапезната маса с живи ръбове е доказателство за съвършенството на занаятите и празнуването на даровете на природата. Неговата неподправена форма и обмислен дизайн създават атмосфера на топлина и връзка. Независимо дали е домакин на семейни вечери или интимни събирания, тази маса кани всички да се съберат и да споделят незабравими моменти.

Трайна привлекателност:

Следователно масата въплъщава изкуството на сливането между природата и майсторството. Неговата индивидуалност блести през несъвършенствата му, което го прави истинска тема за разговор. Неговата привлекателност обаче надхвърля естетиката; това е функционално произведение на изкуството, което става неразделна част от вашия дом.

Вечно изявление:

В допълнение, тази трапезна маса е повече от мебели; това е въплъщение на вашата оценка за естествения свят и историите, които разказва. Формата му надхвърля тенденциите, което го прави вечно изявление, което ще бъде ценено за следващите поколения.

С всяко хранене, с всеки разговор, масата става част от вашето пътуване, свързвайки ви с елегантността на природата в сърцето на вашия дом. Ценете моментите и красотата, които това забележително произведение носи в живота ви.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Дъбов плот за маса с живи ръбове”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.