...
, ,

Масичка за кафе “Candy”

990.00лв.

Материал: Орех

Елегантна Масичка за Кафе Candy

Проучете изключителната магия на масичката за кафе Candy, едновременно изискана и функционална. От орехово дърво и епоксидна смола до металната основа с черен цвят, тази масичка обединява естетика и устойчивост. Предлагайки два размера и възможност за персонализация, Candy е перфектното допълнение към вашия дом.

Интродукция

Масичката за кафе Candy представлява визията на модерния дизайн, обединена с практичността на висококачествените материали. Тази масичка не е просто мебел, а изкуство във функционална форма. В този текст, ще разгледаме ключовите характеристики на тази красота от орехово дърво и епоксидна смола, която ще превърне вашата стая в сцена на стил и комфорт.

Магията на Дизайна

Материалите

Масичката за кафе Candy е изработена от най-висококачествени материали, съчетавайки орехово дърво и епоксидна смола. Дървото придава топлина и елегантност на масата, докато епоксидната смола я облагодетелства с нейната забележителна визия.

Епоксидната Смола

В основата на масичката за кафе Candy се разстила червена епоксидна смола, която придава драматичен и изискан акцент. Върху тази основа са поставени бели камъчета, които придават контраст и структура. Горната част на смолата е прозрачна, позволявайки ви да се наслаждавате на красотата на белия мозайк, създаден от камъчетата в основата.

Размери и Вариации

Масичката за кафе Candy е налична в два размера – 50 на 50 см и 60 на 60 см. Въпреки разликите в размерите, височината на масичката остава консистентна – 75 см. Тази гъвкавост в размерите ви позволява да изберете точната масичка, която отговаря на вашите нужди и интериорен стил.

Защитно Покритие

С цел запазване на нейния блясък и устойчивост на външни влияния, масичката за кафе Candy е оборудвана със специално защитно покритие. Това покритие предпазва масата от атмосферни влияния, UV лъчи и намокряне с вода. С Candy, вие сте спокойни, че вашата масичка ще запази своята изисканост и качество през годините.

Металната Основа

Масичката Candy се държи стабилно и с увереност, благодарение на своята метална основа с черен цвят. Този дизайн не само придава съвременен вид на масичката, но и я прави изключително здрава и издръжлива.

Персонализация

Масичката за кафе Candy предоставя възможност за персонализация, което ви позволява да я направите уникална и точно толкова индивидуална, колкото вие. Изберете размер, който се вписва най-добре във вашия дом и стил. Добавете вашето уникално усещане и личен печат, като се насладите на комбинацията от орехово дърво, епоксидна смола и метална основа.

Завършек

Масичката за кафе Candy е не само мебел, но и изкуство, което внимателно е създадено с оглед на детайла и устойчивостта. Тя съчетава стил и функционалност, правейки я идеалното допълнение към всеки дом, където цените изискаността и индивидуалността. Поръчайте вашата масичка Candy и се наслаждавайте на изключителната красота всеки ден.

Масичка за кафе и списания, съчетаваща изящество и практичност, масичката за кафе от епоксидна смола и дърво – Candy е символ на елегантност и внимание към детайла. Нейният уникален дизайн и устойчивост ще ви очароват и предоставят уютна среда за вашите моменти на почивка и наслада. Обогатете своя дом с тази неповторима масичка, която отразява вашия стил и вкус.

Размери

Д 50 х Ш 50 х В 75, Д 60 х Ш 60 х В 75

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Масичка за кафе “Candy””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.