...
Sale!
, ,

Градински комплект “Нирвана”

Original price was: 2,500.00лв..Current price is: 1,600.00лв..

Материал: Кестеново дърво

Размери:

Маса – Д 120 x Ш 70 x В 45 см

Фотьойл – Д 68 x Ш 72 x В 90 см

Пейка – Д 70 x Ш 175 x В 85 cm

Availability: 1 in stock

Открийте блажен живот на открито с градински комплект Нирвана

Подобрете изживяването си на открито с градински комплект Нирвана от Vision VIP Art. Изработен с прецизност и проектиран за комфорт, този комплект ви кани да прегърнете спокойствието и свободата на живота на открито. Независимо дали го поставяте във вашата градина, на терасата или до плажа, комплектът Нирвана предефинира вашето външно пространство, осигурявайки убежище на релаксация и индивидуалност.

Майсторство, което говори за свобода

В основата на комплекта Нирвана лежи майсторството, което говори за свобода и индивидуалност. Всяко парче е щателно изработено от кестеново дърво, известно със своята издръжливост и естествена красота. Топлите, земни тонове на дървото се сливат безпроблемно с всяка външна обстановка, създавайки приветлива атмосфера, в която можете да се отпуснете и да се насладите на момента.

Комфортът на Нирвана

Градинският комплект Нирвана е проектиран с мисъл за вашия комфорт. Двата фотьойла, с щедрите си размери от Д 68 х Ш 72 х В 90 см, предлагат луксозно изживяване при сядане. Те идват украсени с плюшени бели възглавници – една за дъното и една за облегалката – гарантирайки, че можете да потънете в релаксация, докато се прегръщате на открито. Тези столове са нещо повече от мебели; те са покана да се насладите на комфорта на Нирвана.

Маса за кафе, която говори за спокойствие

Нашият градински комплект Нирвана не би бил пълен без масичка за кафе, която излъчва спокойствие. Масата с размери Д 120 х Ш 70 х В 45 см се отличава с уникален дизайн, напомнящ на свитък. Това не е просто място за почивка на вашите напитки или книги; това е изящна част, която добавя характер и чар към вашето външно пространство. Изработен от същото кестеново дърво и обработен с дървено масло, той е толкова издръжлив, колкото и красив.

Пейка за споделени моменти

Триместната пейка в комплект Нирвана е покана за споделени моменти на блаженство. С размери Д 70 х Ш 175 х В 85 см, той осигурява достатъчно пространство за вас и вашите близки да се съберете и да се насладите на свободата на открито. Подобно на креслата, пейката е украсена с удобни бели възглавници – една голяма за седалката и три по-малки за облегалката. Това е място, където текат разговори и връзките се укрепват.

Покритие от защитно масло

Vision VIP Art вярва в предоставянето на качество, което трае. Ето защо всяка дървена част от нашия градински комплект Нирвана е внимателно покрита с масло за дърво. Това защитно третиране не само подобрява естествената красота на дървото, но и го предпазва от елементите. При дъжд или слънце вашият комплект ще запази своята привлекателност, предлагайки ви свободата да се наслаждавате на открито, когато пожелаете.

Прегърнете Нирвана с Vision VIP Art

Vision VIP Art ви кани да прегърнете Нирвана във вашето външно пространство. Нашият ангажимент за качествена изработка, комфорт и стил блести във всяка част, която предлагаме. С нашия градински комплект Нирвана вие не получавате просто мебели за открито; вие получавате свободата да живеете пълноценно на открито.

Vision VIP Art – където свободата среща комфорта

В Vision VIP Art не сме само в бизнеса с мебели; ние се занимаваме със създаване на изключителни изживявания на открито. Разгледайте нашата колекция днес и открийте как можете да внесете нотка Нирвана във вашето външно жилищно пространство. Свободата и индивидуалността ви очакват – грабнете момента с Vision VIP Art.

Можете да намерите още градински комплекти в нашия каталог.

Size

3+1+1+Coffee Table With Cushion

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Градински комплект “Нирвана””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.