...

Декоративна пейка “Ловец”

2,990.00лв.

Material: Teak wood

Size: L 250 x W 35 x H 55

SKU: 1817 Category:
Изпитайте вечната елегантност с нашата пейка Декоративна пейка “Ловец”

Изработен от най-доброто тиково дърво

Добре дошли в олицетворението на градинския лукс – нашата декоративна пейка Ловец. Ръчно изработена със страст и прецизност, тази пейка от масивно тиково дърво съчетава вечното майсторство на изработката с очарованието на най-фините природни материали.

Тиково дърво: шедьовърът на природата

Изборът на тиково дърво за нашата пейка е доказателство за нашия ангажимент за качество и издръжливост. Известно със своята забележителна здравина и устойчивост на елементите, тиковото дърво е най-добрият избор за външно обзавеждане.

По-тъмен нюанс на красотата

Нашата декоративна пейка може да се похвали с по-дълбок, по-богат оттенък, издигайки нейната елегантност и я превръща в забележителна част във всяка градина или открито пространство. Тъмният цвят не само подобрява неговата визуална привлекателност, но също така гарантира, че той безпроблемно допълва различни настройки.

Размери, които привличат внимание

С размери 2,5 метра дължина, 35 см ширина и 55 см височина, тази пейка прави грандиозно изявление. Неговите щедри пропорции предлагат достатъчно места за семейство и приятели, създавайки фокусна точка за събирания и моменти на отдих.

Майсторска артистичност: Резби на главата на глиган

Акцент на пейката “Ловец” са изящните резби на главата на глиган, по една украсяваща всяка страна. Тези сложно ръчно издълбани глави на глигани отдават почит на величието на природата и добавят нотка горски чар към вашето убежище на открито.

Пейка, която издържа изпитанието на времето

Тиковото дърво се слави със своята дълготрайност и нашата декоративна пейка не прави изключение. Проектиран е да издържа на най-суровите метеорологични условия, като гарантира, че ще остане ценна част от вашето външно пространство за години напред.

Градинско наследство

Нашата пейка Ловец е повече от просто мебел; това е изявление за стил, свидетелство за качество и мост между естествения свят и вашия личен оазис.

Вашето вечно допълнение ви очаква

Издигнете вашата градина или открито пространство с непреходната красота и изключителната изработка на пейката Garden Hunter. Свържете се с нас днес, за да направим този шедьовър част от вашето наследство на открито.

Изпитайте привлекателността на тиковото дърво, елегантността на занаятчийската изработка и величието на пейката Ловец.

Можете да намерите още уникални ретро мебели в нашия каталог.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Декоративна пейка “Ловец””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.