...
Sale!
, ,

Сгъваема маса “Тина”

Original price was: 330.00лв..Current price is: 231.00лв..

Материал: Кестеново дърво

Размери: Д 120 x Ш 80 x В 74 см

Availability: 1 in stock

Подобрете вашето изживяване за хранене на открито със сгъваема градинска маса Тина от Vision VIP Art

Когато става въпрос за хранене на открито, подходящата маса може да направи всичко различно. Точно тук се намесва сгъваемата градинска маса Tina от Vision VIP Art. Изработена с прецизност и проектирана както за стил, така и за функционалност, тази маса от кестеново дърво е вашият билет за незабравими ястия и събирания на открито. Нека се потопим в подробностите за това какво прави масата Tina изключителен избор за вашето външно пространство.

Качествена изработка за издръжливост и стил

В Vision VIP Art разбираме значението на качествената изработка. Ето защо избрахме кестеново дърво като основен материал за сгъваемата градинска маса Тина. Кестеновото дърво е известно със своята издръжливост, което го прави отличен избор за външно обзавеждане. Независимо дали сте домакин на лятно барбекю или се наслаждавате на тиха закуска във вашата градина, тази маса е проектирана да издържи изпитанието на времето.

Перфектни размери за многостранна употреба на открито

Сгъваемата градинска маса Тина е с размери Д 120 х Ш 80 х В 74 см, осигурявайки достатъчно пространство за вашите нужди за хранене на открито. Независимо дали имате нужда от място за семейна вечеря или място за поставяне на закуски и напитки по време на среща с приятели, тази маса предлага идеалната площ. Плюс това, със сгъваемия му дизайн можете лесно да го приберете, когато не го използвате, спестявайки ценно място на вашия вътрешен двор или тераса.

Здрави и стилни кръстосани крака

Една от отличителните характеристики на масата Тина е нейният дизайн с кръстосани крака. Кръстосаните крака не само добавят стабилност, но и придават нотка елегантност на цялостната естетика на масата. Краката са внимателно разположени от всяка страна, което гарантира, че всяко място на масата има много място за краката.

Остри ръбове за модерен външен вид

Сгъваемата градинска маса Тина включва модерен дизайн със своите остри, чисти ръбове. Тези елегантни линии добавят съвременна нотка към вашето външно пространство, като същевременно запазват вечната привлекателност. Независимо дали външният ви декор клони към класически или съвременен, тази маса се вписва точно.

Дървено маслено покритие за защита и красота

За да сте сигурни, че вашата сгъваема градинска маса Тина ще издържи на атмосферните влияния, тя е експертно завършена с дървено масло. Това не само подобрява естествената красота на кестеновото дърво, но също така осигурява защита срещу влага, UV лъчи и други външни фактори. Резултатът е маса, която не само изглежда зашеметяващо, но и е създадена да издържи.

Vision VIP Art: Вашата дестинация за качествени външни мебели

Когато изберете сгъваемата градинска маса Тина от Vision VIP Art, вие избирате нещо повече от мебел. Вие избирате качество, стил и функционалност, които ще подобрят изживяването ви на открито. Като ваша любима дестинация за първокласни външни мебели, ние се гордеем с предлагането на набор от опции, които отговарят на различни вкусове и предпочитания.

Повдигнете пространството си за хранене на открито с Тина

Надстройте изживяването си за хранене на открито със сгъваемата градинска маса Tina от Vision VIP Art. Независимо дали имате просторна градина, уютен вътрешен двор или обширна тераса, тази маса е идеалното допълнение към вашата външна среда. Неговата гъвкавост, издръжливост и модерен дизайн го правят задължителен за всеки, който обича да вечеря и да се забавлява навън.

Поръчайте своята сгъваема градинска маса Тина днес

Готови ли сте да преобразите вашето външно пространство? Поръчайте своята сгъваема градинска маса Тина днес и изпитайте разликата, която могат да направят качествените външни мебели. В Vision VIP Art ние се ангажираме да ви предоставим продукти с най-високо качество, които подобряват начина ви на живот. Не чакайте – започнете да се наслаждавате на хранене на открито както никога досега с масата Тина.

Можете да намерите още градински маси в нашия каталог.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сгъваема маса “Тина””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.