...
Sale!
, ,

Сгъваем стол “Болата”

Original price was: 90.00лв..Current price is: 63.00лв..

Материал: Кестеново дърво

Размери: Д 42 x Ш 38 x В 83 cm

Out of stock

Подобрете почивката си на открито със сгъваем градински стол Болата, доказателство за комфорт и красота на природата.

Изработен от издръжлива кестенова дървесина и покрит с защитно дървено масло, този стол стои като издръжливо и вечно допълнение към вашето убежище на открито.

Проектиран за комфорт:

Столът Болата може да се похвали с ергономичен дизайн със седалка, изработена от седем вертикални дървени дъски, които осигуряват както опора, така и вентилация. Трите хоризонтални дървени дъски, оформящи облегалката, осигуряват комфорт по време на дълги, спокойни моменти на открито.

Вдъхновен от залива Болата:

Наречен на живописния залив Болата, този сгъваем градински стол улавя същността на спокойствието и естествената привлекателност. С размери Д 42 х Ш 38 х В 83 см, това е универсален елемент, който се вписва безпроблемно във всяка външна среда.

Вечна красота:

Присъщата на Болата елегантност блести във всеки детайл. Масленото покритие за дърво не само обогатява естествените нюанси на дървото, но също така осигурява защита срещу елементите. Това е стол, проектиран да издържи изпитанието на времето, което ви позволява да се насладите на моменти на открито за години напред.

Удобство при сгъване:

Когато дойде време да приберете или транспортирате своя стол Bolata, неговият сгъваем дизайн го прави лесно. Компактен и удобен, той е идеалният спътник за пикник, къмпинг или просто да се наслаждавате на градината си.

Отдайте се на комфорта и красотата на сгъваемия градински стол Bolata, където вдъхновеният от природата дизайн среща релаксацията. Независимо дали гледате морето, излежавате се в градината си или се наслаждавате на момент на спокойствие, Bolata гарантира, че ще го направите със стил. Насладете се на очарованието на залива Болата от уюта на вашето собствено убежище на открито.

Можете да намерите още градински столове в нашия каталог.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сгъваем стол “Болата””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.