...
Sale!
, ,

Разтегателна маса “Ема”

Original price was: 950.00лв..Current price is: 665.00лв..

Материал: Кестеново дърво

Размери: Д 200 x Ш 90 x В 78

Out of stock

Градинска Разтегателна Маса “Ема” – Изящество и Удобство в Едно

Превърнете вашия външен пространства в оазис на уют и красота с нашата градинска разтегателна маса “Ема”. Тази маса е идеалният акцент за вашата градина, тераса или балкон, предлагайки функционалност и естетика в съвършено съчетание.

Изключително Качество

Масата “Ема” е изработена от висококачествен кестенов дървен материал, който не само предоставя издръжливост, но и придава топлина и природен шарм на вашия външен интериор. Орехът е известен със своя красив и устойчив на външни влияния характер.

Размери и Разтегателна Функционалност

С размери 160 x 90 x 78 см, масата “Ема” предоставя достатъчно пространство за обедни и развлекателни моменти на открито. Ако имате гости или желаете по-голямо пространство, тази маса се разтегля до 200 см, предлагайки ви гъвкавост и удобство.

Елегантен Дизайн

“Ема” се отличава с изящните си извити крака и стилна форма, която я прави истинска красота във вашия градински интериор. Лакираната повърхност не само подчертава нейния дизайн, но и я предпазва от влага и вредни влияния от околната среда.

Идеална За Открито

Градинска разтегателна маса “Ема” е създадена, за да украси и подобри всяко открито пространство. Независимо дали я използвате за семейни обеди, приятели или спокойни моменти на четене и релаксация, тази маса е перфектното допълнение към вашия градински рай.

Превърнете моментите на открито в незабравими изживявания с “Ема” – вашият върховен избор за градинска мебел.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Разтегателна маса “Ема””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.