...
Sale!

Трапезна маса с тикови клонки

Original price was: 3,500.00лв..Current price is: 1,900.00лв..

Материал: Тиково дърво

Размери: Д 250 x Ш 90 x В 78 cm

SKU: 2024 Category:

Тази необикновена маса се простира на впечатляващите 2,5 метра дължина, 90 см ширина и е на грациозната височина от 78 см. Изработено изцяло от изящно тиково дърво, това парче въплъщава хармоничната комбинация от естетика и функционалност.

Рамката и краката от масивно тиково дърво на масата осигуряват непоклатима стабилност, докато уникалната вътрешна страна на плота добавя очарователно докосване. Състои се от 2 см млади тикови клони, вътрешната страна е знак на почит към разнообразието на природата. Тези внимателно подбрани клони създават визуално завладяващ модел, който привлича окото и вдъхва на масата нотка органичен чар.

Подчертаването на красотата на младите тикови клони е иновативната употреба на смола. Пространството между клоните е щателно запълнено със смола, създавайки хипнотизиращо взаимодействие на текстури и цветове. Това артистично допълнение не само подобрява визуалната привлекателност, но също така капсулира същността на творчеството и майсторството.

Независимо дали става въпрос за официална вечеря или непринудено събиране, тази маса от тиково дърво е централната част, която предизвиква разговори и възхищение. Изживейте сливането на най-добрите природни елементи и артистичната изобретателност в произведение, което надхвърля обикновените мебели, за да се превърне в въплъщение на изкуството.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Трапезна маса с тикови клонки”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.