...

Декоративна двойна врата от тиково дърво

990.00лв.

Материал: Тиково дърво

Размери: Ш 105 (210 общо двете) x В 167 см

*Цената е за 1 бр.

SKU: 2203 Category:

Разкриване на очарователната декоративна двойна врата от тиково дърво: сливане на красота и великолепие

Влезте в царството на очарованието и съблазънта с декоративната двойна врата от тиково дърво. Изработена с прецизно внимание към детайла, тази двойна врата не е просто входна; това е шедьовър, който поставя началото на елегантност и чар.

Елегантен гоблен от тиково дърво:

Издълбана от най-доброто тиково дърво, тази двойна врата демонстрира вродената красота на този благороден материал. Богатите, топли тонове на тиковото дърво придават усещане за изисканост, докато естествените зърнести шарки изплитат завладяващ разказ за артистичността на природата.

Симфония от сини нюанси:

Добавяйки нотка артистичен усет, декоративната двойна врата от тиково дърво може да се похвали с нотки на сини нюанси, грациозно разпръснати по повърхността й. Тези игриви изблици на цвят създават хипнотизиращ контраст на фона на тиковото дърво, вдъхвайки на входа усещане за причудливост.

Размери:

Стоейки на внушителната височина от 167 см, тази двойна врата предизвиква внимание и възхищение. С всяка врата с размери 105 см ширина, комбинираните 210 см създават просторен и приветлив проход, който оставя незаличима следа.

Предефинирано майсторство:

Декоративната двойна врата от тиково дърво е свидетелство за безупречна изработка. Всеки сложно издълбан детайл, всяка извивка и всяка линия отразяват отдадеността на квалифицирани занаятчии, които се гордеят със създаването на врата, която е едновременно функционална и произведение на изкуството.

Портал към елегантността:

Когато минавате през декоративната двойна врата от тиково дърво, вие не просто влизате в пространство; вие прекрачвате прага на елегантността и изтънчеността. Вратите стоят като символ на изисканост, канейки ви да изпитате сливането на естетика и функционалност.

Визия от тиково дърво:

Тази двойна врата не е просто мебел; това е визия, оживена. Това е свидетелство за безпроблемната хармония между природните елементи и човешката креативност. Това е въплъщение на сложния танц между дърво, артистичност и дизайн.

Независимо дали посрещате гости или просто влизате във вашето убежище, декоративната двойна врата от тиково дърво оставя незаличимо впечатление. Това е врата, която преодолява пропастта между обикновеното и необикновеното, канейки ви да прегърнете красотата, която се крие отвъд.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Декоративна двойна врата от тиково дърво”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.