...

Рамка за легло от тиково дърво

450.00лв.

Материал: Тиково дърво

Размери: Д 200 x Ш 90 cm

Availability: 2 in stock

SKU: 2256 Category:
Представяме ви рамка за легло 90/200 от тиково дърво: прегърнете комфорта и елегантността

Отдайте се на комфорта и изтънчеността на нашата рамка за легло от тиково дърво, прецизно изработена, за да превърне вашето спално място в убежище за релакс. Изработена от най-доброто тиково дърво, тази рамка за легло се отличава с издръжливост, вечен дизайн и нотка естествена красота.

Превъзходно майсторство:

Нашата рамка за легло е доказателство за прецизна изработка, като всеки детайл е внимателно обмислен, за да осигури както естетическа привлекателност, така и здрава опора. Естествените зърна и текстури на тиковото дърво блестят, подобрявайки цялостния характер на изделието.

Елегантен дизайн:

Минималистичният дизайн на рамката на леглото без усилие допълва различни естетики на спалнята, от съвременна до селска. Неговите изчистени линии и експертно завършени ръбове създават усещане за сдържана елегантност, която хармонизира с всеки интериор.

Оптимални размери:

С дължина от 200 см и ширина от 90 см, нашата рамка за легло от тиково дърво предлага достатъчно пространство за спане, като същевременно поддържа компактен отпечатък. Независимо дали обзавеждате уютна спалня или стая за гости, тази рамка за легло се адаптира безпроблемно към вашите нужди.

Здрава поддръжка:

Присъщата здравина на тиковото дърво гарантира, че рамката на леглото осигурява изключителна опора за вашия матрак и спокоен нощен сън. Качествената конструкция гарантира дълголетие, което го прави разумна инвестиция във вашия комфорт.

Лесно сглобяване:

Настройването на вашето убежище за сън никога не е било по-лесно. Нашата рамка за легло от тиково дърво се доставя с ясни инструкции за сглобяване, което ви позволява да се насладите на предимствата на новата рамка за легло за нула време.

Естествена красота:

Материалът от тиково дърво на рамката на леглото излъчва топъл, земен чар, който създава спокойна атмосфера във вашата спалня. Всяко парче е уникално, демонстрира индивидуалните характеристики на дървото и допринася за автентичността на вашето жилищно пространство.

Надстройте съня си с рамката за легло от тиково дърво, хармонична комбинация от издръжливост, стил и функционалност. Открийте радостта да се отпуснете в пространство, което отразява вашия изискан вкус и оценка за качествената изработка.

Можете да намерите още ретро мебели в нашия каталог от тук.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Рамка за легло от тиково дърво”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.