...

Двойна врата от тиково дърво “AutumnAura”

980.00лв.

Материал: Тиково дърво

Размери: Ш 81 x В 160 см

*Цената е за 1 бр.

Availability: 2 in stock

SKU: 2193 Category:
Представяме ви двойна врата за двор от тиково дърво AutumnAura: Портал към елегантността и сигурността

Влезте в свят на изтънченост и сигурност с двойната врата от тиково дърво AutumnAura. Изработена от изящно тиково дърво, тази двойна врата не само украсява вашето пространство с вечна красота, но и стои като страж на защита.

Елегантност в симетрия:

С всяка врата с размери 81 см ширина, комбинираните 162 см създават хармоничен вход, който оставя трайно впечатление. Вратите са високи на 160 см, канейки ви да прекрачите прага в царство, където стилът и функционалността се сливат безпроблемно.

Танц на дървото и природата:

Тиковото дърво, известно със своята издръжливост и естествен чар, заема централно място в двойната врата AutumnAura. Неговите топли тонове излъчват усещане за гостоприемство, докато естествените зърнести шарки добавят дълбочина и характер, възхвалявайки красотата на артистичността на природата.

Пазители на вашето светилище:

Заключващата се функция на двойната врата AutumnAura засилва ролята й на пазител на вашето пространство. Той добавя допълнителен слой сигурност, като гарантира, че вашият дом ще остане вашето убежище на комфорт и безопасност.

Майсторство, което говори много:

От сложно издълбаните детайли до гладкото покритие, двойната врата AutumnAura е свидетелство за прецизна изработка. Всяка извивка и линия отразяват умението и отдадеността, вложени в създаването на произведение, което е не само функционално, но и произведение на изкуството.

Приканващо спокойствие:

Докато отваряте двойната врата на AutumnAura, вие не просто влизате във физическо пространство; вие стъпвате в оазис на спокойствието. Вратите стоят като символ на прехода, канейки ви да оставите хаоса на света зад себе си и да прегърнете спокойствието на вашето лично убежище.

Изявление за стил и сигурност:

Двойната врата от тиково дърво AutumnAura не е просто врата; това е изявление. Това е декларация, че вашият дом съчетава едновременно елегантност и безопасност. Това е въплъщение на вашия претенциозен вкус и вашия ангажимент да създадете пространство, което отразява вашите ценности.

Независимо дали посрещате гости във вашето жилище или просто минавате оттам, двойната врата AutumnAura повишава изживяването. Това е повече от вход; това е въплъщение на красотата на тиковото дърво, майсторството на занаятчиите и спокойствието, което идва със сигурното пространство.

Можете да намерите още ретро мебели в нашия каталог от тук.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Двойна врата от тиково дърво “AutumnAura””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.