...

За Нас

Кои сме ние?

"Vision VIP Art" не е просто фирма - тя е резултатът от нашата страст и ангажимент към създаването на изключителни и индивидуални мебели. С години опит в занаята и обич към естествените материали, ние произвеждаме маси от дървен масив и епоксидна смола по поръчка, които отразяват вашите уникални предпочитания и стил.

wood working, plane, carpentry-2385634.jpg
carpenter, sculpturing, wood-3601985.jpg

Нашата История

Нашата история започва преди няколко години, когато се влюбихме в красотата и топлината на дървото. Със завладяващото съчетание на природни материали и модерни технологии, решението да създадем "Vision VIP Art" беше неизбежно. Оттогава сме се посветили на изработването на мебели, които не само функционират добре, но и са изкуство за вашата домашна среда.

Нашата Мисия

Нашата мисия е да предоставяме персонализирани мебели, които отразяват индивидуалността и вкуса на нашите клиенти. Вярваме, че всеки дом заслужава уникални и качествени мебели, които са повече от просто предмети - те са израз на стил и история.

DSC 3551
DSC 3506 scaled 1

Защо Да Изберете Нас?

  • Индивидуален Подход: Всеки проект за нас е уникален. Ние работим близо с нашите клиенти, за да разберем техните изисквания и предоставим персонализирани решения.

  • Качество и Професионализъм: Ние се стремим към най-високите стандарти на качество във всеки аспект на производството и обслужването на клиентите.

  • Изкуство и Иновации: Смесваме традиционния занаят със съвременни технологии и иновации, за да създадем мебели, които са истинско изкуство и в същото време функционални и практични.

С “Vision VIP Art”, вашият дом се превръща в галерия на стил и израз на вашия вкус. Очакваме с нетърпение да сътрудничим с вас и да превърнем вашите мебелни идеи в реалност.

Първокласно качесто

Благодарение на нашият дългогодишен опит и висококачествените суровини които използваме Ви гарантираме за качеството на нашите продукти

Отношение към клиента

За Нас клиентът винаги е на първо място и за това се стремим да поддържаме постоянна връска с клиента като сме готови на отговорим на всякакви въпроси

Безопасно заплащане

Ние Ви гарантираме за сигурноста на вашите пари при заплащане по поръчка от нашият сайт

Shopping Cart
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.